Generalinių krovinių gabenimas

Tai kroviniai gabenami supakuoti įvairiose stambiose talpyklose ir stambiagabaričiai vienetiniai kroviniai. Kroviniams pakuoti naudojamos dėžės, maišaididmaišiai, paketai, padėklai ir kt.

Klaipėda – yra sparčiausiai besiplečiančio regiono širdis tame regione, kuriame sparčiai auga paklausa birių krovinių pervežimai Rytų Europoje. Didžioji dalis generalinių krovinių kraunama ro-ro ir generalinių krovinių terminale. Klaipėdoje įrengtas birių krovinių perkrovimo vietos, sandėliai generalinių krovinių sandėliavimui ir kaupimui.

“Onze” siūlo krovinių gabenimą visame pasaulyje iš daugiau nei 40 vandenyno vežėjų, įskaitant tiesioginį aptarnavimą į Aziją. Azija, Rytų ir Vakarų Europa – turime patogią prieigą prie pagrindinių greitkelių ir geležinkelio linijų regiono, esančių tarp terminalų ir paslaugų.Klaipėdos uostas suteikia prieigą prie kvalifikuotos darbo jėgos, kurie turi sukaupę nemažai metų patirties.

“Onze” specializuotos pardavimo komandos ir terminalų operatoriai siūlo individualius laivybos sprendimus, pritaikytus efektyviai valdyti įvairius procesus. Mūsų krovos terminalų operatoriai daugelį metų dirba su klientais. Jie supranta, ko reikia klientams bei kaip saugiai ir efektyviai ir su mažiausiomis sąnaudomis perkelti produktą iš laivo į sandėlį bei transportuoti.